Ostavilo cigarete
80
Broj korisnika tretmana
247
Jedinstvena metoda. Merljivi rezultati.

80% naših pacijenata ostavilo je cigarete. Hajde da se to dogodi i Vama.

Saznajte više

Uvod

Prestanite da pušite pomoću laserske terapije! Da li ste spremni da zaboravite na cigarete?

Sa našom Laserskom akumpukturom možete na veoma lagan i komforan način da ostavite cigarete. 80% naših pacijenata prestalo je sa pušenjem. Hajde da se to dogodi i Vama.

Ako ste odlučili da je vreme da prestanete pušiti, možemo vam pomoći. Naš program je jedinstven po tome što uključuje nekoliko dokazanih intervencija.

Laserska akumpuktura Vam pomaže da lakše prođete kroz početnu fazu oslobađanja tela od nikotina, odnosno od fizičke zavisnosti. Tu pre svega mislimo na nervozu, razdražljivost, anksioznost, glavobolju i sl. Sve su ovo simptomi apstinencijalne krize koja se javlja nekoliko sati po prestanku uzimanja cigareta, odnosno nikotina. Takode vam pomažemo da se oduprete navici da nastavite da pušite.

Primenjujemo bezbolni snop hladne laserske terapije na specifične akupunkturne tačke na ušima, licu i rukama. Duboka stimulacija koju pruža laserska terapija aktivira ove ključne tačke. Na hemijskom nivou, želja za cigaretom je u stvari želja za endorfinom. Laserska akupunktura omogućava telu da oslobodi endorfin prirodno, eliminišući fizičku potrebu za pušenjem. Endorfin je prirodni analgetik u organizmu. Pomaže da se telo smiri, smanji razdražljivost, pomogne u spavanju i pruži opšti osećaj blagostanja.

Laserski tretmani značajno smanjuju simptome apstinencije, tako da ljudi uglavnom prolaze kroz ovu fazu sa većom lakoćom i prekidaju svoju zavisnost od nikotina.

Priprema za prestanak pušenja

1. Otkrijte zašto pušite

a. Pušački status
– Koliko godina pušite?
– Koliko cigareta dnevno?
– Koliko puta ste pokušavali da prestanete?
– Zašto ste počeli da pušite?

b. Zašto sada pušite (navika, zavisnost, zadovoljstvo…)?

2. Zašto prestati sa pušenjem?

a. bolje zdravstveno stanje, olakšano disanje, višak energije i drigo
b. ušteda novca
c. prihvatanje u društvu
d. zahtev članova porodice
e. savet doktora
f. kontrola sopstvenog života itd.

3. Kako se pripremiti za prestanak?

a. odrediti datum
b. dan ranije promenite cigarete
c. u danu koji ste odredili za prestanak pušenja oslobodite se svih cigareta, upaljača
d. isplanirajte šta ćete raditi umesto pušenja, šetnja, sport itd.
e. očistite stan, zavese, odeću….
f. pozovite prijatelje, porodicu i recite im da ste prestali da pušite

Kako izgleda sam tretman za odvikavanje od pušenja?

Laserska akumpuktura je potpuno bezbolan tretman, koji tretira tačke na uhu, nosu i šakama. Rade se dva tretmana sa 2-3 dana pauze.

Akumpukturom Vas rešavamo fizičke zavisnosti, tako što oslobađamo endorfin. Endorfin ima umirujući i relaksirajući efekat na organizam jer smanjuje žudnju za nikotinom.

Nakon tretmana, takođe, razgovaramo o razlikama izmedu fizičke i psihološke zavisnosti, kako prevazići trenutke krize, kako organizovati vaše vreme, šta koristiti od suplemenata, kako uraditi detoksikaciju ogranizma.

Treći tretman laserske akumpukture se radi, ukoliko je potrebno, tokom narednih 28 dana od poslednjeg, odnosno drugog tretmana. Ovaj tretman je gratis. Takođe možete dobiti na korišćenje i homeopatsku terapiju (Bahove cvetne esencije). Ove esencije Vam pomažu da lakše prevaziđete psihološku krizu.  Homeopatska terapija je takđe gratis uz lasersku akumpukturu.

Cena oba tretmana je 15.000 din.

Svoj termin možete rezervisati na tel: 0659966654

Najčešća pitanja i odgovori

1. Na kom principu radi laser?

Primenjujemo bezbolni snop hladne laserske terapije na specifične akupunkturne točke na ušima, licu, rukama i stopalima. Duboka stimulacija koju pruža laserska terapija aktivira ove ključne tačke. Na hemijskom nivou, žudnja je želja za endorfinom. Laserska akupunktura omogućava telu da oslobodi endorfin prirodno, eliminišući fizičku potrebu za pušenjem. Endorfin je prirodni analgetik u organizmu. Pomaže da se telo smiri, smanji razdražljivost, pomogne u spavanju i pruži opšti osećaj blagostanja.

2. Koliko tretmana će vam trebati?

Rade se dva tretmana sa 2-3 dana pauze između njih.

3. Da li boli laserski tretman?

Laserski tretmani su bezbolni. S obzirom da radimo u veoma prijatnim uslovima sa aromaterapijom i ambijentalnom muzikom tretman će biti opustajući.

4. Kakav je to laser?

Laserska terapija je metoda koja koristi hladni laserski snop visoke talasne dužine i male energije (slabije od sijalice od 60W).

5. Da li će doći do neželjenih efekata tretmana?

Laserski tretman je veoma bezbedan i komforan. Nema nikakvih kontraindikacija, jer laserom pospešujemo prirodan proces u organizmu.

6. Kada bi trebalo da uzmete svju poslednju cigaretu?

Dva sata pre tretmana.

7. Koliki je procenat uspešnosti?

Uspešnost je 80%. Ako se budete pridržavali naših upustava, ostavićete pušenje zauvek.

8. Pušim neprekidno preko 30 godina. Hoće li mi Vaš tretman pomoći?

Bez obzira koliko dugo pušite ili koliko cigara dnevno, naš će Vam program pomoći. Najvažnija stvar je da želite da prestanete sa pušenjem.

9. Čega se to odričem?

APSOLUTNO NIČEGA! Ono što prestanak pušenja čini teškim je strah. Strah od gubitka užitka ili potpore. Strah da određene lepe situacije više neće biti iste. Strah da se nikako nećemo moći nositi sa stresom. Vlada mišljenje kako u nama postoji neka slabost koju cigareta ublažava te da će, ako prestanemo pušiti, u nama nastati praznina.

Shvatite jednom zauvek: CIGARETE NE ISPUNJAVAJU PRAZNINU, ONE JE STVARAJU.